Beställning och leverans

Beställning och leverans
Finishing Touches (en del av Ercamu Trading) har för närvarande flera lager över hela världen. För att kunna erbjuda våra produkter i Sverige till ett bra pris levererar vi därför även från dessa lager. På grund av detta uppstår inga onödiga kostnader för transport, lagring och förpackning, vilket innebär att vi inte behöver belasta miljön i onödan. Eftersom vi levererar från våra utländska lager och det finns en stor efterfrågan på produkterna kommer leveranstiden att vara något längre. Leveranstiden är i genomsnitt 14-21 dagar.
Alltid GRATIS frakt!
Vi tar hand om fraktkostnaderna för alla beställningar. Alla produkter från Finishing Touches levereras 100 % GRATIS hem till dig.
Covid-19
På grund av Corona-viruset förekommer det förseningar över hela världen när det gäller transporter och leveranser på grund av hög arbetsbelastning och personalbrist. Vi gör vårt bästa för att få saker och ting gjorda så snabbt som möjligt och för att göra dig nöjd. På grund av denna situation som påverkar oss alla finns det en chans att din beställning blir försenad. Vi ber om ursäkt för olägenheterna.